Spa & Helse

OPTISKE TJENESTER

Hungary > Central Hungary > Budapest

Vi tilbyr et komplett spekter av øye-omsorg, fra rutinemessige øyeundersøkelser til komplekse operasjoner. Våre spesialister gir deg undersøkelser og behandlinger for å håndtere alle typer øyeproblemer fra rutine øyeundersøkelser til komplekse kirurgiske prosedyrer som for eksempel behandling av grå stær, grønn stær, hornhinne problemer, overflate sykdommer i øynene, kryssede øyne, macula degenerasjon og mange flere.
Spesialister som jobber ved våre klinikker har flere års akademisk klinisk erfaring. De er vanlige deltakere og utøvere av nasjonale og internasjonale kongresser, forfattere av vitenskapelige artikler og har erfaring fra mange laseroperasjoner av øyne og annen type øye behandling.
Hvis pasienten ønsker å forbedre sitt utseende, tilbyr våre klinikker også kosmetiske øyeoperasjoner, laseroperasjoner og tjenester for kontaktlinser eller briller.
For hver pasient kan vi tilby en individuell behandlingsplan som sikrer den mest optimale løsningen for pasientens okulære tilstand, behov og muligheter.
Laser øye synskorreksjon:
Hvis du har brukt briller i en lang periode, og ønsker å bli kvitt dem, kan våre klinikker tilby ulike typer løsninger for å hjelpe deg å bli kvitt dine briller, slik at du kan oppleve den glede av å ha en perfekt klar visjon uten å måtte bære briller eller kontaktlinser.
Synskorreksjon er den mest ettertraktede optisk prosedyre over hele verden, og med laserteknikk er det helt trygt og gir umiddelbare resultater. Den unike datastyrte laserteknikken varer i bare noen få minutter, derfor opplever pasientene umiddelbare resultater, og de trenger ikke å føle smerter eller ubehagelige følelser.
Vår klinikk tilbyr den nyeste teknologien for synskorreksjon og gir pasienter behandling med det mest moderne medisinske utstyret støttet av et høyt kvalifisert team inkludert øyeleger, leger og medisinsk personell.
Briller og solbriller:
Vi samarbeider med de største og beste optiske forretninger hvor du finner muligheter for tusenvis av brilleinnfatninger og solbriller til enhver stil, ethvert budsjett og til spesielle behov. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp til å svare på spørsmål om produkter for øynene, som kontaktlinser, briller eller lignende.
Du kan finne et enormt utvalg av brilleinnfatninger og solbriller i alle farger og former og stiler som passer for kvinner, menn og barn. Våre profesjonelle medarbeidere er mer enn glade for å kunne hjelpe deg i ditt valg.
Våre forretninger jobber med det beste utstyret og dyktige fagfolk ved fastsettelse av synskorreksjon. Grunnleggende øyeundersøkelse utføres gratis i våre optiske forretninger. Ved sykdommer i øynene, vi også hjelper deg med å komme i kontakt med en lege, og eventuelt å finne behandlingsmuligheter.