Spa & Helse

TANNLEGE

Hungary > Central Hungary > Budapest

Det er fornuftig å reise utenlands ettersom prisene i Norge på tannbehandling er svært høye. Folk har nylig begynt å oppdage at Ungarn tilbyr høyteknologisk tannlege tjenester som er tilsvarende, eller noen ganger enda bedre, enn sammenlign bare tjenester andre steder i verden. Antallet utenlandske pasienter som velger Ungarn som sin tannpleie destinasjon vokser hvert år. Pasienter som reiser til Budapest vil bli behandlet med moderne teknologi og det siste innen medisinsk kunnskap. Mange mennesker kombinerer også sitt legebesøk med turistprogrammer i Ungarn mellom og etter tannlege besøk, noe vi tilbyr og har mange gode tilbud og forslag på.
Vi tilbyr et bredt spekter av tannbehandling tjenester fra generell tannbehandling, rotfylling gjennom ulike type tannklinikker samt implantologi, kjeveortopedi, tann supplement, tannbleking og enda mer. Du kan stole på disse gode tjenestene, vi har erfarne spesialister og materialer av høy kvalitet til priser du ikke forventer.
Våre klinikker og tanntekniske laboratorium bruker hovedsakelig den nyeste teknologi og materialer fra Tyskland (IvoclarVivadent, Hereus-Kuzler), Sveits (De Trey), og Japan (Noritake, Fuji).
Vår fremste tannlegepartner er Eurodent som også er kjent i Norge.
Basert på foreløpige undersøkelser, kan du be om et skreddersydd tilbud. Hvis du allerede er blitt undersøkt av tannlege hjemme i Norge, kan vi også utnytte disse resultatene når vi setter opp en behandlingsplan.
For de kundene som bestiller våre medisinske tjenester, tilbyr vi en gratis byrundtur i Budapest.